Marianne Kantola

Musiikkia täydestä sydämestä

Marianne Kantola ottaa kuulijansa huomioon koko sydämellään, ja hänen esiintymisestään välittyy puhdas ilo. Marianne on kokenut iskelmän ja tanssimusiikin laulaja, ja hän onkin tullut tunnetuksi Tangomarkkinoilta ja erilaisilta tanssikeikoilta. Mariannella on kokemusta myös näyttelemisestä, sillä hän on esiintynyt koko pitkän musikaalin päätähtenä vuonna 2012.

Keikkojen ohjelmisto sisältää monipuolisen iskelmä- ja tanssimusiikin lisäksi menevämpää musiikkia aina tämän hetken uutuuksiin asti. Ohjelmistoon on mahdollista saada myös muunlaista musiikkia erikseen sovittaessa, kysy rohkeasti lisää!

Oli kyseessä sitten mikä tahansa Sinulle tärkeä tilaisuus, Marianne ja hänen ammattitaitoinen kokoonpanonsa tuovat unohtumattoman osan esiintymisellään. Marianne bändeineen ei jätä ketään kylmäksi. Ota yhteyttä yhteydenotto-sivun kautta, sähköpostitse tai Facebookin välityksellä, niin sovitaan lisää!

Kun sinut syliin saan

Mariannen uutuussingle Kun sinut syliin saan (Falcon/Pertti Haverinen) on julkaistu 1.3.2019. Single on kuunneltavissa ja ladattavissa verkkomyyntipisteistä, esim. Spotify:sta. Single on myös ostettavissa suoraan Mariannelta keikoiltaan.

 

Spotify